Uzun Etek Modelleri 2015

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 1.527 kez okunduYorum Yazın
Uzun Etek Modelleri 2015

Uzun etekler her sene birbirinden güzel ve farklı çeşitleri ile moda trendleri arasında yer alır iken bizde 2015 yılında hem genç hem de yetişkin bayanlar tarafından tercih edilecek uzun etek modellerini tanıtmak ve fiyatları hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Uzun etekler arasında ilk olarak dikkat çeken model desenli etekler. Özellikle çiçek desenleri, leopar desenleri ve zebra desenleri ile süslenen uzun etekler hem günlük hayatta hem de özel gün ve gecelerde şık olmanızı sağlar iken aynı zamanda oldukça rahat olmanızı sağlayacak. Bayanların sadece şık olmak için değil aynı zamanda rahat olmak için de uğraş verdiklerini bilir iken bu modeller uygun fiyatları ile de her bütçeye hitap ederek tercih edilecek.

2015 uzun etek modelleri arasında tercih edebileceğiniz şifon eteklerde yer alıyor. Genellikle özel günlerde tercih edebileceğiniz şifon etek modelleri çeşitli yırtmaçlar ile hazırlanarak bayanlara sunuluyor. Tercih edilmesi yüksek olan bu yırtmaçlı uzun etekler sizi sadece şık göstermeyecek oldukça da iddialı bir bayan olmanızı sağlayacak. 2015 yırtmaçlı şifon eteklerin fiyatları ise 59 lira ile 199 lira arasında değişecek.

Uzun etek modelleri 2015 galerimizde yer alan birbirinden güzel etekleri incelediğinizde en yeni modelleri daha detaylı olarak görebileceksiniz. Tercih edebileceğiniz ve kendinize yakışacak eteği seçebileceğiniz galerimizde yer alan tüm modellere en uygun fiyatlar ile sahip olarak 2015 yılında hem kış aylarında hem de yaz aylarında şık olabilirsiniz.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!