2017 Yılına Damga Vurması Beklenen Yaz Kombinleri

Kategori: Moda / Moda Haberleri - Bu yazı 1.848 kez okunduYorum Yazın
2017 Yılına Damga Vurması Beklenen Yaz Kombinleri

Herşey gibi modanın gelişimide yıllar geçtikçe şekilleniyor özellikle yaz modası daha renkli ve çeşitli oluyor. 2017 yaz kombinleri de kuşkusuz oldukça çeşitli ve renkli olacak. Yıllar ilerledikçe erkeklerde modanın içerisinde kendisine yer buldular ve kadın modasına göre çok cıvıl cıvıl olmasa bile tarz yaratan kıyafetler giymeye başladılar.

Son dönemde erkeklerde hippi modası gündemde ancak kadınlarda öyle bir durum söz konusu değil ancak her yıl farklı bir trend popülerliğünü ortaya çıkarıyor ve dönemsel olarak yeni bir akım ortaya çıkıyor.

2017 yazına erkeklerde hippi modasının iyiden iyiye yayılması bekleniyor. Aslında hippi modası bir moda akımı başladığından beri her zaman var oldu ancak belirttiğimiz gibi dönemsel olarak çok daha ön plana çıkacak düzeye geliyor. Hippi modasında bir kombin yaratmak daha kolay gibi gözükebilir ancak öyle değil. Çünkü saç sakal ve giyilen kıyafetler bu modanın tamamını oluşturuyor ve genel standartlar belirli olduğu için bu modanın içerisine birden kendinizi atamıyorsunuz.

Kadınlarda ise 2017 yazına daha serbest kıyafetlerin özellikle spor ağırlıklı gömlek ve etek modellerinin ön plana çıkacağı bir 2017 yaz kombinleri oluşması bekleniyor.Yaz ayından ziyade daha açık kombinlerin tercih edileceğinden dolayı yazın bayanlar bahar modasında da bize yüksek olasılıkla esintiler sunabilirler. Tabi ki bahar esintilerinden ziyade triko gibi kış esintilerini andıran modellerden ziyade ekstra şapka spor polar ya da ceket tarzında modeller ağırlıklı olarak karşımıza çıkabilir. Kadınların her zaman şıklık ve rahatlığa önem verildiği biliniyor bu yüzden jean modasının bayanlar için biraz sönük kalacağı kısa ya da uzun eteklerin kişiye göre tercih edileceği bir yaz yüksek ihtimalle bizleri bekliyor.

Düğün,nişan ya da özel davet gibi organizasyonlarda ise yine geçmiş yaz dönemlerinde olduğu gibi resmi kıyafetlerin yanı sıra daha serbest kıyafetler ön plana çıkmaya devam edecektir. Özellikle erkeklerin hippi modası bu duruma kolaylık sağlıyor ancak yine jean akımı düğün solanlarına bu yazda giremeyecek gibi ön görülüyor. Bayanlarda ise artık standartlaşan abiyelerin yanı sıra daha kısa etek modellerinin ön plana çıkması bizi şaşırtmayacak gibi gözüküyor.

http://kombinkadin.com


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!