Sade Gelinlik Modelleri 2015

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 2.106 kez okunduYorum Yazın
Sade Gelinlik Modelleri 2015

Gelinlik seçimini yapar iken yıllardır zorlanan ve en az 1 ay boyunca tüm moda evlerini gezerek gelinlik seçmeye çalışan bayanlar için 2015 yılında çok fazla tercih edilecek olan sade gelinlik modellerini sizlere tanıtmak ve neden tercih etmeniz gerektiği hakkında bilgiler sunmak istiyoruz. 2015 sade gelinlikleri arasında ilk sırayı mini gelinlikler alır iken hiçbir süsleme olmadan kendinden dantel işlemeli kumaş ile hazırlanan mini gelinlikler genç gelin adayları için doğru tercih olacak. Tercihlerini mini gelinliklerden yana kullanacak bayanlar için özellikle yüksek topuklu bir gelinlik ayakkabısı ve sade bir makyaj da önermekteyiz. 2015 yılında sade mini gelinlik modelleri moda evlerinde 699 lira ile 4999 lira arasında rakamlara sahip olacak.

2015 sade gelinlik modelleri arasında diğer çeşitlerden biri de önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri olacak. En sade ve süslenmemiş hali ile dikkat çekerek çok güzel ve modern bir gelin olmanızı sağlayacak olan önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri cesaret sahibi olan genç gelin adaylarını bekliyor olacak. 2015 yılında önü kısa arkası uzun sade gelinlik modelleri 900 lira ile 6000 lira arasında fiyatlar ile sizlere sunulacak.

Sade gelinlik almak isteyen bayanların ilgisini çekeceğini düşündüğümüz diğer gelinlik ise tam ve yarım balık gelinlik modelleri. Yapıları ile ince ve fit bir vücuda sahip gelinliklerin tercih etmesi gereken bu gelinliklerde yeni gözdeler arasında yer almakta.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!

Sade Gelinlik Modelleri 2015 (1 Yorum)

Yorum Yaz

  1. special dedi ki:

    Mstar’daki düğünümde böyle bir gelinlik istiyorum