Modern Gelinlik Modelleri 2016

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 3.331 kez okunduYorum Yazın
Modern Gelinlik Modelleri 2016

Modern Gelinlik Modelleri 2015

Gelinlikler arasında seçim yapmakta çok zorlanan ve haftalarca belki aylarca gelinlik arayan bayanlar için 2015 yılında çok fazla tercih edilecek modern gelinlik modellerini tanıtmak ve fiyatları hakkında bilgiler sunmak istiyoruz. 2015 modern gelinlik modelleri arasında ilk sırada önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri dikkat çekiyor. Özellikle ince ve fit bir vücuda sahip olan bayanların tercih etmesi gereken gelinlikler arasında yer alan önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri moda evlerinin en çok ilgi çekecek modelleri arasında. 2015 önü kısa arkası uzun gelinlikler moda evlerinde kısa sürede bayanların dikkatini çeker iken fiyat olarak da diğer gelinliklere oran ile daha pahalı. Bu gelinlikler moda evlerinde 2500 lira ile 10000 liraya kadar çıkan rakamlara sahip olacak.

2015 modern gelinlikler arasında bir diğer ilgi görecek gelinlik sadeliği ile dikkat çekecek. Sadeliğin şıklığı ve zarafeti ile büyüleyici olmak isteyen bayanlar hitap edecek olan balık gelinlikler tüm vücudunuzu saracak ve ne kadar güzel bir bayan olduğunuzu düğününüze katılan herkese gösterecek.

Gelinlik seçmekte zorlanan bayanların ilgi göstermesini istediğimiz modellerden bir diğeri de A kesim gelinlik modelleri. Yine fit bir vücuda sahip olacak bayanların tercih etmesi gereken A kesim gelinlikler vücudunuzun tüm hatlarını sergiler iken tüm dikkatleri bel bölgesine verir iken var ise fazla kilolarınızı gizleyecek.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!

Modern Gelinlik Modelleri 2016 (3 Yorum)

Yorum Yaz

  1. yoonseah dedi ki:

    Mstar’daki düğünlerde de bu kadar güzel gelinlikler kullanılyor

  2. yoonseah dedi ki:

    Mstar Düğünümde ki Mstar’da ki kel adam bizim nikahı kıyacak çok mutluyum 😀 Mstar aşkım bir harika

  3. Sevim dedi ki:

    bu gelinlikler harika. güzel seçimler.