Beyaz Abiye Elbise Modelleri 2015

Kategori: Moda / Moda Haberleri - Bu yazı 2.709 kez okunduYorum Yazın
Beyaz Abiye Elbise Modelleri 2015

Özel ve anlamlı günler, çeşitli organizasyonlar ve düğün günleri bayanların güzelliğini gösterebilmeleri için en uygun ortamlardır. Birbiri ile yarış içerisinde olacak olan bayanları bir adım ön plana çıkartmak için bizde sizlere 2015 yılında tercih etmeniz gereken birbirinden şık ve güzel beyaz abiye elbiseleri tanıtmak istiyoruz. 2015 yılında tercih edebileceğiniz beyaz abiyeler arasında ilk olarak mini modeller dikkat çekiyor. Özellikle genç bayanların tercih etmesi gereken bu mini beyaz abiye elbiseler şıklık yarışında ön plana çıkmanızı, vücudunuzun tüm hatlarını ve güzelliğinizi göstermenizi sağlayacak. 2015 yılında hemen hemen tüm giyim mağazalarında yer alacak olan beyaz mini abiyeler çeşitli taşlar ile de süslenerek daha görsel şenlik havasına girerek ilgi odağı olmayı başarıyor.

2015 beyaz abiye elbiseler arasında dikkat çeken modellerden biri de önü kısa arkası uzun elbiseler yer alıyor. Şıklık yarışında tüm bayanların önüne geçmenizi sağlayacak bu elbise modelleri ile bir prenses gibi görüneceksiniz. En iddialı ve en cesur modeller arasında yer almakta olan önü kısa arkası uzun abiye elbise modelleri giyim mağazalarında 199 lira ile 699 lira arasında değişen fiyatlar ile sizleri bekliyor olacak.

Beyaz abiye elbise modelleri galerimizde gördüğünüz diğer modeller arasında balık abiyeler ve kabarık abiyelerde yer alıyor. Balık abiye elbiseler fit ve ince bir vücuda sahip olan bayanlar için kabarık abiye elbise modelleri ise fazla kiloları olan bayanlar için doğru tercih olacaktır.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!