GELENEKSEL YÖNTEMLERLE BEBEK CİNSİYETİ ÖĞRENME

Kategori: Bebek Bakımı - Bu yazı 385 kez okunduYorum Yazın
GELENEKSEL YÖNTEMLERLE BEBEK CİNSİYETİ ÖĞRENME

Türk gelenek ve göreneklerimiz itibariyle evlenen kişilere sorulan ilk soru bebek ne zaman geliyor sorusudur. Hamilelik öğrenildikten sonra da şüphesiz herkes tarafından merak edilen tek şey de bebeğin cinsiyetidir. Bu merak eskilerden beri var olup çoğu zaman geleneksel yöntemler kullanılmaktadır. Mesela önceden Türk filmlerine bile konu olan bıçak ve makas olayı da bunun en somut kanıtlarındandır. Fakat günümüzde durum farklıdır. Gelişen teknoloji sayesinde artık bilgiler hep internet ve bilgisayar aracılığıyla öğrenilmektedir. Son dönemlerde oldukça revaçta olan Çin takvimi uygulaması da hamile olan kadınlar veya hamile olmayıp Çin takvimine göre hamilelik planlayan kadınlar tarafından çok tercih edilir.

Rusbebektakvimi.com sitesi sayesinde Çin takvimini kullanarak bebeğinizin erkek mi ya da kız mı olacağını öğrenebilirsiniz. Çoğu zaman doğru sonuç veren Çin takvimi size hem heyecanlı bekleyiş sağlıyor hem de erkenden bir tahmin elde etmiş oluyorsunuz. Sitemizde bebek gelişimi ve bebek bakımı ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sitemizi dilerseniz web sitesinden, isterseniz de facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca rusbbektakvimi.com sitesini google play ile ücretsiz olarak indirebilir ve mobilden de bizleri takip edebilirsiniz. Sitemizde size için faydalı olacak hamile pilatesi, doğum çeşitleri hakkında bilgi, lohusalık dönemi kadınlarda değişiklikler,  sezaryen doğum sonrası dikiş yerlerinizdeki ağrı ve bakımı ile ilgili tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!