2019 Ucuz Tesettür Abiye Modelleri

Kategori: Moda - Bu yazı 274 kez okunduYorum Yazın
2019 Ucuz Tesettür Abiye Modelleri

Bu yazımızda 2019 ucuz tesettür abiye modelleri hakkında bilgilendirmede bulunacağız, yazı başında verdiğimiz link üzerinden 15 modelin hepsine ulaşabilirsiniz. Bu seçtiğimiz modeller 100 liraya kadar alıcı bulan modellerdir. İçlerinde bilindik markalarda bulunuyor, bunlardan Miss Glamour, Kayra, Nihan Tesettür gibi markalarında ucuz abiye modelleri bulunuyor.

 

2019 Ucuz Tesettür Abiye Modelleri İnceleme

 

 

Bu model Kayra markasına ait gayet sade, şık bir modeldir. Bu tarz modeller düğün ve davet organizasyonlarında kullanılabildiği gibi günlük hayatta da giyilebilir. Nar çiçeği rengi ile göz kamaştıran bu model 81 liradan alıcı buluyor.

 

Dress Love Desire Tesettür Abiye Elbise Modeli

Turkuaz renkli gayet şık ve işleme desenli bu model 2019 ucuz tesettür abiye modelleri arasında çok beğendiğim bir modeldir, fiyatına göre de gayet uygun bir fiyata sahiptir. 100 liraya dress love markasının bu modeline sahip olabilirsiniz.

 

Miss Glamour Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Yine bu model de çok şık hem günlük hayatta hem de dışarıda giyilebilecek bir modeldir. Çok farklı etnik tarzı ve 86 liralık fiyatıyla dikkat çeken bu modeli nişan organizasyonlarında kullanabilirsiniz.

 

Zemin Giyim Simli Tesettür Kuyruklu Elbise

Zemin giyimde yine 2019 ucuz tesettür abiye modelleri içerisinde iddialı modellere sahip. Çok farklı, simli parlak elbise modeli 3 farklı renk seçeneğine sahip. Genel olarak bu modeli düğün organizasyonlarında kullanabilirsiniz.

Çok farklı modelleri en alt kısımda verdiğim link üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 100 liraya kadar 2019 ucuz tesettür abiye modelleri olduğu gibi 100 lira ile 250 lira arasında da gayet güzel abiye modellerimiz bulunmaktadır.

Bu marka ve modellerden ayrı olarak kayra giyimin, arminenin çok güzel modelleri mevcut. 100 liraya kadar olan tesettür abiye modelleri genel olarak nişan organizasyonları için idealdir. Düğün için bir abiye modeli arıyorsanız 100 lira üstü modellere bakmanızı öneriririz.

Aşağıda ki linkten tüm marka ve modellere ulaşabilirsiniz. Çok farklı abiye modellerinin yanı sıra eşarp modelleri, şal modelleri, tesettür tunik modellerine ulaşabilirsiniz.

 

https://www.esarpmodelleri.net/


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!