2016 Modası Sporcu Sütyenleri Stilefit’te!

Kategori: Moda - Bu yazı 303 kez okunduYorum Yazın
2016 Modası Sporcu Sütyenleri Stilefit’te!

Aktif ve modern kadının moda rehberi Stilefit.com , son zamanların en çok ilgi çeken kadın online alışveriş sitelerinin başında geliyor. Sporu günlük hayatının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen, güçlü, kendinden emin, aynı zamanda kaliteye önem veren ve modayı yakından takip eden kadınlara hitap eden Stilefit, Dünya’nın en büyük spor giyim markalarını tek bir çatı altında toparlamayı hedefliyor.

 

 

r3

Stilefit’in Türkye’ye tanıttığı bu markalardan biride Om Shanti Clothing. Miami’de kurulan ve tüm Dünya’da büyük ilgi gören Om Shanti ürünlerinin en büyük özelliği, doğa dostu kumaşlar kullanılarak üretilmesi. Markaya özgü doğa dostu kumaşlar, plastik şişelerin geri dönüştürülmesinden elde edilen iplikten elde edilerek hem su hem de enerji tasarrufu sağlayan doğa dostu bir üretim sürecinden geçiriliyor.

 

r4

Bacakları adeta bir çorap gibi saran power tayt modelleri ve çift taraflı kullanılabilen renkli sporcu sütyeni çeşitleri, en zorlayıcı pozlarda bile performansı bir üst limite taşımayı sağlarken, birbirinden renkli ve benzersiz desenleriyle mükemmel görünmeyi garanti ediyor. Dijital desen baskılarını ve üretimini ABD’de gerçekleştiren Om Shanti Clothing, yoga dünyasının en favori markası olma yolunda emin adımlarla yürüyor.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!