2015 Yeni Etek Modelleri

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 1.001 kez okunduYorum Yazın
2015 Yeni Etek Modelleri

Etekler, bayanların her zaman daha rahat ettikleri kıyafetler olur iken birbirinden güzel modelleri ile 2015 modasını bizlere sunuyor. Her sene olduğu gibi 2015 yılında da koleksiyonların en başında yer alan mini mini etekleri sizlere tanıtmak ve fiyatlarını bildirmek istiyoruz. 2015 yeni etek modelleri arasında ilk olarak hem özel günlerde hem de gündelik hayatınızda tercih edebileceğiniz mini etekler yer alıyor. Mevsim fark etmeksizin her zaman giyebileceğiniz mini eteklerinizi kış aylarında tayt veya çorap ile yaz aylarında ise boş olarak giyerek şık ve güzel olabilirsiniz. 2015 yılına damga vuracak olan mini etekler genç kızların üzerinde yer alacak iken fiyat olarak da ortalama olarak 49 liradan başlayacak. Marka kalitesine göre mini eteklerin fiyatları 299 liraya kadar çıkacak.

2015 yeni etek modelleri arasında birbirinden güzel desenlere sahip mini ve uzun eteklerde yer alıyor. Üzerinde desenlerin yer verildiği etekler cıvıl cıvıl bir havaya girmenizi sağlar iken gerek özel günlerde gerekse de gündelik hayatınızda doğru tercihiniz olacak. Çiçek desenleri, leopar desenleri ve zebra desenleri ise 2015 yılının en çok tercih edilecek desenleri.

2015 etek modasında bir diğer dikkat çeken model ise çeşitli dantel desenlerinin yer aldığı etekler olacak. Birbirinden güzel dantel desenlerine yer veren moda tasarımcıları eteklerin daha farklı bir havaya girmesini sağlamış görünmekte. Dantel desenler hem genç hem de yetişkin bayanların her zaman ilgisini çeker iken 2015 yılında da etekleri ile güzelleştirecek.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!