2015 DeFacto Kış Elbise Trendleri

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 675 kez okunduYorum Yazın
2015 DeFacto Kış Elbise Trendleri

Ürünleri hem ekonomik hem de kaliteli olan ve her sene trendlere göre elbiseleri mağazalarında bayanlara sunan DeFacto markasının 2015 kış koleksiyonu yayınlandı. Her sene ve her koleksiyonda ne kadar iddialı ve başarılı olduğunu gösteren DeFacto tasarımcılarının 2015 kış koleksiyonunda öncelikle desenler ile süslenen uzun elbise modellerine yer verdiklerini görmekteyiz. Birbirinden güzel desenlerin yer aldığı uzun elbiseler hem günlük hayatınızda hem de özel gün ve gecelerde oldukça şık ve dikkat çekici olmanızı sağlar iken aynı zamanda uygun fiyatları ile hem genç hem de yetişkin bayanların tercihi oluyor. 2015 DeFacto uzun elbiseleri arasında leopar desenleri, zebra desenleri, çiçek desenleri ve çeşitli geometrik çizgilerin desenleri yer alacak.

2015 DeFacto kış elbise trendleri arasında diğer dikkat çeken modellerden biri de kısa elbiseler. Kış aylarında kombin yapar iken taytları oldukça fazla tercih edecek olan bayanlar bu kombinler için mini elbise modellerine ihtiyaç duyacaklar. Uzun elbise modellerinde olduğu gibi yine pek çok farklı renk ve desen ile karşınıza çıkacak olan mini elbiselerin fiyatları 49 lira ile 99 lira arasında değişecek.

DeFacto 2015 kışlık elbiseleri arasında boydan elbiselerde yer almakta. Hem gündelik hayatta rahat olduğu için hem de özel günlerde şık ve dikkat çektiği için tercih edilecek olan bu boydan elbise modelleri de DeFacto kataloglarının ilk sıralarında bayanların ilgisini görecek.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!