2016 – 2017 Sonbahar kış modası

Kategori: Moda - Bu yazı 1.653 kez okunduYorum Yazın
2016 – 2017 Sonbahar kış modası

2015 – 2016 Sonbahar kış modası, Sonbahar mevsimini yansıtan toprak ve kuru yaprak renkleri ile geliyor. Doğanın tüm renklerini önümüzdeki sonbahar modasında görebilirsiniz. Bohem tarzının etkisi yazdan kışa sürdüğü için baharat tonlarını trend renklerin arasına alıyor. Bunun yanı sıra mücevher renkleri ile orman yeşili renkleri, deniz renkleri 2015 2016 sonbahar kış kadın moda renk trendleri arasında. Pastel mavi ve pastel pembede kıyafetlerimiz için en güzel sonbahar kış renklerinden. Ekru tonları, açık pembeler, beyaz, yeşiller ve mavinin açık ve koyu tonları ile yine geçen sezonun rengi marsala rengi ile derin bordolar, koyu lacivert, kiremit renkleri 2015 2016 sonbahar kışının en dikkat çeken moda trend renkleri arasında olacak…

Sonbahar 2015 -2016 Çanta Trendleri

Bu sonraki sonbahar sezonunda büyük çanta satın almak için mükemmel bir rehber düşünün. Sonabahar 2015 2016 modasında pistlerde görülen çanta modelleri ile eski stilleri denemek için sabırsızlanıyoruz.En güncel yeni çanta trendlerinde nihayet listelendi. 2015 2016 sonbahar çanta trendlerinde yeni şekil çantalar nasıl ? Kare ve dikdörtgen şekilli köşeli çantalar. Ele geçirilen kayışlı çantalar, ananelerimiz gibi çanta ile elbise aynı eşleşen kumaşlarda tasarımlar gibi çanta trendler geliyor. Daha zamansız bir şey arayanlar için, podyumlarda hala egzotik baskılar ve saçak gibi, klasik abartı dolu çanta modelleri de var…

Sonbahar Modası : Salaş yün hırkalar !

Şuan bunaltıcı sıcaklar için kombin fikirlerine yoğunlaşmış bulunuyoruz , ancak serin havalar çok yakında kapımızı çalacak ve sonbaharın serin akşamları için tren parçaları ve kombinleri şimdiden sizlerle paylaşmak istedik.. Bu sezon serin havalarda yanınızdan asla ayırmamanız gereken trend parçalar arasında salaş yün hırkalar yer alıyor. 2015 sonbahar odasında karşımıza farklı renk ve desenler ile çıkacak olan uzun salaş yün hırka modelleri , içinizi ısıtacak tasarımlar ile birbirinden güzel kombinlere imkan sunan parçalar arasındalar. Sonbahar renkleri arasında yer alan bu sezon bir kıyafette karşımıza çıkacak en güzel kahve tonları birbirinden şık ve rahat yün hırka modelleri ile karşımıza çıkacaklar.

Sonbahar Kış Modası Diz Üstü Çizmeler 2015 / 2016

Eğer yaza güle güle demenin vakti azaldıysa, o zaman mümkün olduğunca güzel sonbahar kış 2015 2016 moda trendlerini incelemeye başlayabiliriz. 2015 2016 uzun diz üstü çizme modelleri ve kombin önerileri ilgili harika bir liste hazırladık. Sonbahar Köşemizi bu rahat ve ilham verici diz üstü çizmeleri inceleyerek başlayabilirsiniz. Diz üstü çizme modelleri olmadan gelecek sonbaharda kesinlikle çarpıcı görünüm yaratmak mümkün olmayabilir . Uzun diz üstü çizme modelleri 2015 2016 sonbahar kış modasında şık ve rahat çeşitleri ile geliyor.

Sonbahar Kış Ayakkabı Trendleri 2016

Tüylü Ayakkabılar

Tasarımları oldukça dikkat çeken sonbahar kış ayakkabı modelleri arasında yer alan tamamı tüylü ayakkabılar sezonun trend tasarımları arasında yer alıyor. Ayakkabıyı tamamen saran farklı renk alternatifleri bulunan sonbahar kış tüylü ayakkabı modelleri sezonun en fazla ses getirecek tasarımları arasında yer alıyorlar..

Tayt Çizmeler

Bildiğiniz gibi geçen sezon diz üstü bayan çizmeler oldukça trend ve rağbet gören tasarımlar arasında yer alıyordu , 2016 sonbahar kış ayakkabı trenleri arasında daha dar ve tayt vari tasarımları ile ile dikkat çeken diz üstü bayan çizmeler farklı renk seçenekleri ile sonbahar kış sezonunda öne çıkacak modeller arasında yer alıyorlar.. Daha çok deri yerine rugan ve parlak malzemelerin öne çıkacağı tayt çizme modelleri etkileyici ve dikkat çekici tasarımları ile büyük ilgi görecek ayakkabı modelleri arasındalar.

Kadife ayakkabı modelleri

Son dönemlerde hızlı yükselişi ile dikkat çeken kadife trendi , 2016 sonbahar kış ayakkabı modasında kendini gösterecek gibi görüyor. Hemen her renk bayan ayakkabılarında kadife modeller 2016 sezonunda trendler arasında yer alıyor. Çizmeler , botlar ve topuklu ayakkabılarda renk renk kadifeler kış sezonun öne çıkan bayan ayakkabı modelleri arasında yerlerini aldılar..

Süet Etekler ve Kombinler 2015 – 2016

Paris’te başlayan süet etek modası hızla yayılırken , süet eteklerin yaz aylarında bile giyilebileceğini kanıtlayan birbirinden harika kombin örnekleri ve süet etek modelleri size ilham verebilir.. Daha çok ince rahat gömlekler ve uzun gladyatör sandaletler ile tamamlanan süet etekler arasında düğme detaylı tasarımlar son derece şık bir görünüm sunuyor..

Kaynak : www.kadinvetrend.com


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!