2012 Moda Renkleri

Kategori: Moda - Bu yazı 882 kez okunduYorum Yazın
2012 Moda Renkleri

Aktüel Kadın, 2012 senesinin moda renkerini sizlerle paylaşıyor. Modaya uyun! Bu haberimizde konumuz, 2012 yaz yaz renkleri! İyi bir mevsimde, senede yada bir zaman zarfında trend nasıl belirlenir nasıl ortaya çıkıyor?

Bir şeyin trend olması için iki durum söz konusu olmalıdır;

1) Söz konusu ürün, birden çok ünlü şahsiyet tarafından kullanılmalı. Bu ünlü kavramı; tüm dünyada, ülkede, şehirde yada kasabada tanınan şahsiyetler olabilir burada ki ince noktayı kavramak gerekir. Bir ç

2) Birden çok marka, koleksiyonlarında benzer temaları işlemeli. Bu tema, bir çamaşır renk yada benzer bir şey olabilir ortak konu ney ise trend odur!

Yurtdışında ki moda bloglarını takip ederken, editörleri 2012 yılı için renk öngürüsünde olduklarını gördüm ve sizler için buraya taşıdım. 2012 Senesi içinde hangi renklerin moda olacağını merak ediyorsanız, benim tahminim Camel rengi ama gördüğümüz üzere, Turkuaz ve Turuncu’da oldukça ÖM planda olacak.

Aşağıda görmüş olduğunuz görseller, birçok ünlü markanın 2012 koleksiyon tanıtımlarından seçilmiştir. Bu markaların hepsi koleksiyonları da turkuaz ve turuncu renklerine yer vermişlerdir.

2012 Moda Renkleri Turuncu ve Turkuaz, bu renklere koleksiyonları da yer veren markalar ise; Prada, Prabal Gurung, Missoni, Mario Schwab, Marc Jacobs, Loewe, Jonathan Saunders, Giambattista Valli, Gucci, Jean Paul Gaultier ….

2012 Moda Renkleri Turuncu ve Turkuaz


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!