2012 İntema Carmin ve Solido Mutfak

Kategori: Mutfak - Bu yazı 836 kez okunduYorum Yazın
2012 İntema Carmin ve Solido Mutfak

Aktuelkadin’in sizin için araştırdığı sektöründe ileri gelen firmalarından bir tanesi olan İntema, yenilikçi çizgisiyle üretmiş olduğu yeni Carmin ve Solido serileriyle gerçekten muazzam işlere imza atmış gibi görünüyor. Sadeliğin ihtişamını yansıtan bu mutfak modelleri ile geniş bir kitleyi hedefleyen İntema, istediğini elde edecek gibi görünüyor. İntema ile mutfak tasarımlarınıza müthiş bir şıklık ve rahatlık kazandırabilirsiniz. Sizlerde yeni bir mutfak tasarımı yaratmak istiyorsanız, Carmin ve Solido mutfak dekorasyon modellerine bir göz atmalısınız.

İntema’nın mutfaklarda doğal yansıma ismini verdiği; Carmin.

Doğal ahşap mat pelesenk kaplama kapaklarıyla dikkat çeken Carmin, üzerine işlenen sadeliği ile gerçekten dikkat çekici bir yapıya sahip. Mat pelesenk kaplama ile birlikte yapılan beyaz parlak kapaklar ile mükemmel bir görünüm mutfaklarınıza sunuluyor. Şık görünümünün yanında fonksiyonel yapısı ile de dikkat çeken Carmin mutfak tasarım modeli, depolama alanı olarak kullanılan köşe çözümleri ile gerçekten fark yaratıyor. Hayatı kolaylaştırmanın sırrı cam rafları, led aydınlatmaları ve kapak boyunca devam eden entegre kulplarında gizli.

İntema’nın genç ve şehirli yeni bir mutfak ismini verdiği; Solido.

İntema’dan rahatlık özgürlük ve mutluluk yaklaşımının yanması olarak tasarlanan Solido mutfak tasarım modeli sade yapısı ile dikkat çekerken, üzerine işlenen modernlik ve konforu ile gerçekten harika bir tasarım modeli olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekten stil sahibi bir şıklığa sahip olan Solido mutfak tasarım modeli, 3 renk seçeneği ile bizlere sunuluyor. Bir mutfaktan beklenilen herşeyi sonuna kadar sunan Solido tasarım modeli, mutfaklarda geçirilen zamanı keyfe dönüştürürken, üzerinizde bir heyecan uyandırıyor.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!