2012 Bronz Ten

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 477 kez okunduYorum Yazın
2012 Bronz Ten

2012’de Ten modası olarak seçilen ten bronz ten seçildi, yeni yılın modası bronz ten. Sizde bronz tene sahip olmak istiyorsanız buyrun yazımızı okuyun.

Kışın sona ermesi ile güneş de zaman zaman bulutların arasından sıyrılıp sıcak yaz günlerini müjdelemeye başladı. Elbette birçoğumuz da bronz bir ten ve ışıldayan bir cildin hayallerini kurmaya başladık. Elbette burada yanmak ile bronzlaşmak arasındaki farkı iyi anlamamız gerekiyor. Bronzlaşmak, yanmak demek değil. Sağlıklı bronzlaşmak için cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken kusursuz bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak ürünler kullanarak yazın tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Fransa’nın lider dermokozmetik markalarından, doğal güzelliğin simgesi NUXE’ün bronzlaştırıcı yüz ve vücut bakım kremleri, çekici ve sağlıklı bronzluğun en doğal formülünü sunuyor.

Tenimizi güneş ışığına doyurup, onun enerjisi ile moral bulacağımız günler artık çok yakın. Dolayısıyla çekici ve bronz bir cilde kavuşmamız için hazırlanan ürünler de raflardaki yerini almaya başladı. Bu ürünlerin en dikkat çekenlerinin başında ise ünlü Fransız markası NUXE tarafından üretilen SOLEIL PRODIGIEUX yüz ve vücut bakım kremleri geliyor.

Hızlı, doğal ve güvenli bronzluk…

Yüz ve vücut için ürün sunan NUXE SOLEIL PRODIGIEUX bakım kremlerinin en önemli özelliği, hızlı bronzlaştırma etkisinin yanı sıra koruyucu ve nemlendirici olmaları. Çok amaçlı otobronzan bakım ürünleri olarak kullanılan bu ürünler, hızlı ve doğal bronzlaştırma sağlayarak cildin mükemmel bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerine uygulanabilen NUXE SOLEIL PRODIGIEUX yüz ve vücut bakım kremlerini sağlıklı bronzlaşmak isteyen herkes kullanabiliyor.

4′lü etki ile doğal bronz renk…

NUXE SOLEIL PRODIGIEUX yüz ve vücut bakım kremleri gerçekleştirdiği 4′lü etki ile öne çıkıyor. Cildi bronzlaşmaya hazırlayan ürünler, bronzlaşmayı hızlandırıcı etki de gösteriyor. Bunun yanı sıra kalıcı ve doğal bronz renk sağlıyor. NUXE SOLEIL PRODIGIEUX kremler, UVB (SPF 10), UVA (SPF 4) hücre koruması ile cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden güvenli bir şekilde koruyor.
Soleil Prodigieux Crème Visage 50ml 69,50 TL
Soleil Prodigieux Lait Corps 125ml 79,50 TL

Tatilden önce ve sonra da etkili…

Doğal bronz parlaklık sağlayan ve nemlendirici etki gösteren NUXE SOLEIL PRODIGIEUX yüz ve vücut bakım kremleri, tatile çıkmadan önce bronzlaştırmayı başlatmak için de kullanılabiliyor. Ayrıca şehir hayatında günlük kullanım için ve zayıf güneş ışığına maruz kalınacağı zaman da koruyu etkisi ile (SPF 10) cilde yardımcı oluyor. Ürünler, aynı şekilde tatilden sonra da kalıcı bronzluk sağlamak isteyenlerin tercihi oluyor.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!