2011 Yazında Kadınlar Yine Yüksek Topuklu

Kategori: Moda / Moda Haberleri - Bu yazı 573 kez okunduYorum Yazın
2011 Yazında Kadınlar Yine Yüksek Topuklu

2010 İkbahar Yaz Modasından 2011’e güzel ve yumuşak bir geçiş var. Alışıla gelmiş modellerden çok daha heyecanlı ve renkli bir İlkbahar Yaz bizi bekliyor. Sezon rengarenk dolgu topuklar, platform tabanlar ve bileği saran kurdeleli modeller ile cıvıl cıvıl.. Dolgu topuklar ve platform tabanlar boyundan şikayetçi olan bayanların da imdadına yetişiyor. Michael Kors ve Phillip Lim bu trendi en güzel ifade eden tasarımcılar arasında.. Bilekten bağlı modellerin en yaratıcı tasarımcıları ise bu sezon Diane von Furstenberg ve Alexander Wange ait.

Eğer hala sezon ayakkabı alışverişinizi yapmadıysanız elinizi çabuk tutun..

İlkbahar bitmek üzere ve yaza ne kaldı ki…

 

New York Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü Galası, bu yıl da, birbirinden şık ve zarif celebritylerin renkli görüntülerine sahne oldu.

Gecenin en iddealı kostümü Jennifer Lopezin giydiği Gucci 2011 Sonbahar Kış kolleksiyonundan olan fuşya renk elbiseydi. En kötü kostüm ise top model Naomi Campbellin giydiği Alexander McQueen modaevinden. Çok karışık ve de çok karmaşık olan bu tasarım güzel vücutlu mankenin tüm güzelliğini kapatmış ve tasarlanan elbise Naominin önüne geçmiş. Siz siz olun özel gecelerde aşırılığa kaçmayın. Seçimleriniz size yakışan tasarımlar olsun. Sizi öne çıkarsın, kıyafetinizi değil. Sarah J. Parker ise her zaman ki asil ve elegant tutumunu yine korumuş. Oyuncunun tercihi Vintage Alexander McQueen modaevinden.

Yazar:Berna Durmuş

Kaynak:medyafaresi.com


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!