2011 Modasının Trendleri

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 427 kez okunduYorum Yazın
2011 Modasının Trendleri

Sonlara doğru yaklaştığımız 2011 yılının moda trendlerinin öncülerini inceleyeceğiz Aktüel Kadın olarak. Özellikle davet, sinema ve ödül törenlerindeki  kıyafetleri ile göz dolduran ünlüleri aldık trend öncülerine. Unutmayınız ki her yılın moda ve trend öncüsü değişir.

Jessica Parker

Jessica Parker o kadar şık giyinen ve giydiğini kendine yakıştıran birisi ki bir çok otoritenin kaba tabirle çuval giyse yakışır dediği kadınlardan birisi. Jessika Parker bu sene trend olarak aksesuarlarını ön plana çıkardı ve giydiği şık jean kombinasyonları ile sevenlerini gözünün pasını sildi.Jeanlerini üzerine kombine ettiği ceketleri ile jeanleri sıradan bir kıyafet olmaktan çıkarı ilgi çeker bir hale getirdi.

Zaten Jessica Parker verdiği bir çok demeçte giyim tarzının sırrının  kıyafetlerini süslediği küçük ve sevimli aksesuarlarda olduğunu söylüyor. Jessica Parker Bir aksesuarın bir elbiseyi çok fazla değiştireceğinden ve takındığı trendin ayrıntılar ile tamamlayıcı özelliklerle zenginleşip daha şık olacağını düşünenlerden.

Kylie Minoque

KylieMinoque bu sezon yine klasik olarak düşünmedi ve kendine yeni tarzlar yarattı. Kylie Minoque trikolarını klasikleşmiş aksesuarla tamamlamak yerine onları daha yaratıcı kullanıyor. Bir gece trikosunu üzerine geçirdiği kemer ilk bakışta çok itici gibi dursa da bu zamanla Kylie’nin bir tarzı haline gelmiş. Bu kıyafetleri üstünde güzel taşıdıkça da görsel açıdan hayranlarına daha güzel hitap edebiliyor.

Jessica Simpson

Jessica Simpson 2010 yılında da büyük çantalardan vazgeçmedi. Üzerinde ki triko her ne olursa olsun onu bir çantayla tamamlıyor ve bu geleneğini 2010 trendinde de sürdürdü. Gardırobunda her renk çanta olduğunu bu yüzden kıyafetlerine uygun çanta seçmekte fazla zorlanmadığını söyleyen Jessica Simpson 2010 trendinde de yine kendinden ve çantalarından oldukça söz ettirdi.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!