Ombre Saç Modelleri 2019,Kısa Saç Ombre Modelleri 2019

Kategori: Güzellik - Bu yazı 39 kez okunduYorum Yazın
Ombre Saç Modelleri 2019,Kısa Saç Ombre Modelleri 2019

Ombre saç modelleri 2019 yılların gözde gölgelendirme modellerindendir. Her türlü saç ve her renkte saça uygulanabilen ve doğru tonlar seçildiğinde muhteşem görünümler elde edebileceğiniz bir saç modelidir. Son yıllarda çok fazla tercih edilmesi, birçok renk ve ton uyumları ile karşımıza çıkmasından kaynaklanmaktadır. Sizlerde bir uzman yardımı alarak doğru tonları saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Evde yapabileceğiniz gibi daha rahat ve garanti olması için profesyonel yardımı da alabilirsiniz.

Kıvırcık Saçlara Ombre Uygulama

Ombre uygulamasının çok yaygın olduğu bu dönemlerde kıvırcık saçlılarında acaba ombre bize yakışır mı diye sıkça sorular sorduğu bilinmektedir. Ombre uygulaması kıvırcık saçlara da çok yakışmaktadır. Hatta profesyonel bir uygulama sayesinde beyonce gibi gözükmeniz bile mümkündür. Ancak tüm kıvırcık saçlarda güzel görünmeyebilir. Daha çok bakımlı ve tiftik tiftik olmamış saçlara yakışmaktadır.

Kısa Saça Ombre

Kısa saça ombre uygulaması  son zamanlarda trend olan ve daha uzun yıllar popülaritesini kaybetmeyecek olan kısa saça ombre modellerinde saç modelinden sonraki adım ne renk bir ombre yaptıracağınıza karar vermektir.

Siyah Saça Kızıl Ombre

Siyah saça sahip bayanlar saçlarında kızıl rengi tercih edebilecekleri gibi, siyah saça kızıl ombre de yaptırabilirler. Kızıl renk ile kahve, sarı, turuncu ve siyah ombre yapabilirsiniz. Ya da kızıl ombre yapıp tamamen kızıl ile sonlandırabilirsiniz. Özellikle kızıl kahve ombre tüm ten renkleri ile uyumlu bir modeldir.

Sarı Ombre Kısa Saç

Saçlarınızı kestirmek ve kendinize yeni bir tarz oluşturmak istiyorsanız kısa ombre saç modelleri kesinlikle yakından bakılması gereken modellerden biridir. Özellikle sarı ombre kısa saç modeli kısa saç seven bayanların mutlaka gözden geçirmesi gereken modellerden biridir. Sarı saç rengi ve kısa saç modeli muhteşem diyebileceğimiz bir ikilidir.

Kumral Ombre Modelleri

Kumral ombre modelleri hemen hemen tüm bayanların en beğendiği ombre saç modelidir. Kumral saçlar üzerine yapılan tüm renkler çok kolay yapılabilmektedir.  Kumral saça ombre yapmak oldukça kolay olmasının yanı sıra sarı saç ve birçok sarı saç tonu kumral saça uyum sağlamaktadır.

http://modayazi.com

http://modayazi.com http://modayazi.com


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!