Bayanların en çok kullandığı parfüm modelleri 2012

Kategori: Makyaj - Bu yazı 1.672 kez okunduYorum Yazın
Bayanların en çok kullandığı parfüm modelleri 2012

Bayanların en çok kullandığı parfüm modelleri

Bayanların en çok tercih ettiği parfüm modellerini irdelemeye karar verdik.bu yazımızda kadınlar tarafından en çok tercih edilen bayan parfümü hangisidir sorusuna cevap bulmaya çalışacağız.

 

Herhalde parfüm kullanmayan bayan yoktur. Bayanların olmazsa olmazıdır parfümler. Sizlerle bu konumuzda kadınlar tarafından en çok tercih edilen bayan parfümlerini ve markalarını paylaşmak istiyoruz.

Alexander McQueen- My Queen

Bulundukları heryerde seksi bir iz bırakmak isteyen bayanların parfümü.Baskın kokusu tatlımsı parma menekşesi esansı içermektedir. Ancak içinde bulunan badem, paçuli, vanilya ve beyaz misk esansları da bu parfümün diğerlerinden farklılaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca bu kokular parfüme sofistike ve seksi bir duygu katmaktadır. Gece yaşamını seven parti kızlarının vazgeçilmezidir.

Thierry Mugler- Alien

Thierry Mugler’ın en çok bilinen parfümü Angel’ı daha önce alıp denediyseniz, bu yeni ürününü de fazlasıyla seveceksiniz. Formülündeki sambak yasemini gibi güçlü çiçek kokularıyla karışan odunsu kokusu okadar yoğun ki, uzun süre kalıcılığını ve etkisini koruyor. Tüm ilgilerin üzerinde olmasını seven ve hassas bayanların vazgeçemeyeceği bir parfüm.

Sarah Jessica Parker- Lovely

Sex and the City’den hatırladığımız Sarah Jessica Parker’ın piyasaya yeni çıkarttığı parfümü hayranları tarafından fazlasıyla tutulacak cinsten. Parfüm tıpkı dizideki karakter Carrie Bradshaw gibi. Karmaşık olmasının yanı sıra alımlı ve şık. Paçuli, seksi kehribar, orkidenin baş döndüren kokusu ve tazeleyici bir etkisi olan mandalina özlerinin eklektik karışımıyla üretilen parfümün şişesi de en az içeriği kadar dikkat çekici ve şık.Tekrar tekrar dönüp bakılan bayanlar için uygun bir seçim.

Christian Dior- Miss Dior Cherie

John Galliano’nun Christian Dior için tasarladığı parfümleri andıran bu parfüm seks ve arzuların isyanı gibi ve kesinlikle hayal kırıklığı yaşamazsınız. Şişe tasarımı olarak biraz klasik kalsa da, parfüm içerdiği oyuncu ve meyvemsi esanslarla klasiğin dışına çıkıyor. Yeşil mandalin, çilek, karamelize edilmiş mısır patlağı gibi eğlenceli esanslarla birleşen sofistike paçuli ve misk kokuları gençlik ve coşkuyu simgeliyor. Genç kızların yeni gözdesi olmaya aday.

Armani- City Glam

Bulgar güllerinin geleneksel kokusu ile kuşüzümünün cesur kokusunu birleştirip üstüne meyvemsi kokular ilave edilerek hazırlanan bu parfüm misk kokusu ilavesiyle daha olgun ve daha hoş bir koku kazanıyor.İş dünyasında çalışan bayanlar için ideal bir koku.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!