2014 2015 Sonbahar Kış Çanta Modası

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 614 kez okunduYorum Yazın
2014 2015 Sonbahar Kış Çanta Modası

Kış aylarında bayanların en çok ihtiyaç duydukları aksesuarlardan biri de çantalardır. Yaz aylarında çok fazla tercih edilmeyen çantalar kış ayları ile birlikte hem gündelik hayatta hem de özel gün ve gecelerde çok çok tercih edilecek. Yaz aylarında ceplerini daha çok kullanan bayanların kış gelmesi ile birlikte çantalara geçiş yaptığı bilinir ve görünür iken birbirinden güzel ve etkileyici çanta modelleri mağazaların vitrinlerini süslemeye başladı. Kış günlerinde özellikle bez ve örgü çanta modelleri kesinlikle tercih edilmez iken bizler size 2015 yılında deri çanta modellerini önermek istiyoruz. Hem özel günlerin vazgeçilmezi olan hem de gündelik hayatınızda büyük ve geniş çantaların hazırlandığı deri modelleri 99 liradan başlayan fiyatlar ile mağazalarda bayanlar tarafından büyük ilgi görüyor.

2014 2015 kış çanta modasında desenlerin yeri ise ayrı olarak göze çarpıyor. Artık hem özel günlerde hem de gündelik hayatta tek renk çantalara ilgi göstermeyen bayanlar birbirinden güzel desenlerin ve süslemelerin yer aldığı çanta modellerine ilgi gösteriyor. Çiçek desenleri, leopar desenleri, zebra desenleri ve çeşitli baskılar ile hazırlanarak bayanlara sunulan bu çantalar hemen hemen her kıyafetiniz ile uyum sağlayacak ve işlevsel iç kısmı ile tüm eşyalarınıza yetecek.

2015 yılına damgasını vuracak olan abiye ve günlük çanta modellerinin fiyatları ise markalara göre değişiyor. Ülkemizin seçkin ve kalitesi ile ön plana çıkan markalarında çantalar 99 lira ile 600 lira arasında rakamlara kadar çıkar iken sıradan bir mağazadan 40 lira ile 150 lira arasında güzel bir çanta alabileceksiniz


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!