2016 Makyaj Modası

Kategori: Makyaj - Bu yazı 6.123 kez okunduYorum Yazın
2016 Makyaj Modası

            Güzelliğinize güzellik katacak 2015 makyaj modasıyla tanışmaya hazır mısınız? Hanımlar bu sezon fondötenlerden uzak duracak. Cildinizde hafif bir pudra ile doğal güzelliği yakalayacaksınız. Göz makyajında hafif tonlar kullanacak olsanızda siyah eyelinerınızı makyaj çantanızdan çıkarmamanızı öneririz. Bu sezon siyah eyeliner göz makyajının vazgeçilmezi olacak.  Çarpıcı bakışlarınız yine ön planda. 2015 makyaj modası, gece makyajında ise kırmızı tonlarda rujları kullanacağınızı söylüyor.

Makyaj modasında artık doğallık ön planda. Cildinize var ile yok arası belirsiz bir makyaj uygulamanızı söylüyor 2015 makyaj modası. Makyajın amacı kusurları örtmek, cildi daha sağılıklı daha güzel göstermektir. Unutmayın; beyler de artık vamp kadınlardan çok duru güzelliği tercih ediyorlar.

2015 makyaj modasının olmazsa olmazlarını sayarsak ten renginize uygun pudranız, hafif tonlarda farlar, pembe tonlarında allıklar. Renk nüansları arasında koyu şeftali tonları, sıcak kahveler favori renkler.  Siyah eyelinerınızı unutmayınız. Gece makyajınızı ise kırmızı tonlarda rujunuz tamamlayacak. Unutmamak gerekir ki güzel olmanın en önemli koşulu temiz bir cilttir. Güzel görünen sağlıklı bir cilt için ilk önce cildimizi temiz tutmamız gerekiyor. Saçlarda ise bu sezon iri tokalar ve taraklar saçlarınızı taçlandıracak.

Makyajımızı tamamlayan mis kokulu parfümlerde ise hafif kokuları tercih edeceğiz. Baharatlı kokular yerine daha fresh, çiçek kokularından yana kullanacağız tercihlerimizi. Temel noktaları bergamot, mandalina, portakal  olan kokuları tercih edebilirsiniz.


Aktuel Kadin

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!

2016 Makyaj Modası (1 Yorum)

Yorum Yaz

  1. yoonseah dedi ki:

    Mstar stil baykuşunu takip ediyrum makyaj önerilerinde ve Mstar oynuyrum :O