2012 Yılı Saç Renkleri Ve Şekilleri

Kategori: Saç Bakımı - Bu yazı 708 kez okunduYorum Yazın
2012 Yılı Saç Renkleri Ve Şekilleri

2012 de sıcak bir görünüm için sert kırmızılar popüler görünmektedir. Bunlara örnek olarak kahve kızıllar ve kızıl saç renkleri verilebilmektedir.

Kahve kızıl saç renkleri 2012 yılının Trend rengi olmayı başarmıştır. Bu tonlarda saç boyaları için bronz ten idealdir. Resimlerde gördüğünüz gibi pastel renklerde makyaj stilleri uygundur. Göz renginize uygun bir far ve göz kalemi ile birlikte pembe, kırmızı allıklar ve ten renginize uygun bir fondöten ile mükemmel bir görüntü elde edebilirsiniz.
Saçlarınız için parlak kahve tonları seçmelisiniz. Böylelikle saçlarınızı vurgularsınız. Kahve tonları cildinizi ortaya çıkarmak için doğru bir karardır. Sade ve güzel bir görüntü vermektedir. Kestane, Kumral, Çikolata renkleri bunların çeşitleridir. Cilt tonunuza göre kahve tonunu siz kendiniz belirlemelisiniz. Eğer gözlerinizi ortaya çıkarmak istiyorsanız Koyu kahve tonlarını tercih etmelisiniz.

Kızıl tonlarını güçlü kişilikler, kendine güvenenler tercih etmelidir. Bunlarla birlikte cilt renginiz açık renkli olmalıdır. Gözler renkli ise makyaj stilinize göre gözleri belirginleştirebilirsiniz. Sert bir kırmızı tonu gölge uygulaması ile mükemmel bir görünüm kazanabilir. Parlak kızıllar, Ateş kızılı gibi tonlar dışında hatta turuncuya kaçan kızıllarda bu yıl oldukça moda olarak bilinmektedir. Kızıl tonlar canlı parlak renkler olduğu için özel bir bakıma ihtiyaç duymaktadır. Saç renginizi koruyan bakım kremleri kullanabilirsiniz.

Sarı tonlar her zaman popüler ve çekici olarak bilinmektedir. Sarı saçlar ayrıca seksilik katar. Kadınsılığı ortaya çıkarır. 2012 Yılında sarının bal tonları trend olmuştur. Bal rengi beyaz tenli, buğday tenli bayanlar için kullanılabilmektedir. Resimde gördüğünüz gibi makyaj stilleri ile saçlarınızı daha belirgin hale getirebilir. Dikkatleri gözlerinize çekebilirsiniz.


Alıntıdır


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!