2012 Orta Kısa Kesim Saç Modelleri

Kategori: Güzellik / Saç Bakımı - Bu yazı 1.080 kez okunduYorum Yazın
2012 Orta Kısa Kesim Saç Modelleri

2012 Orta Kısa Kesim Saç Modelleri

Ne kısa ne de uzun kesilmiş yani kısaca orta kesim denilen bir saç kesim modeli bu sene çok moda arkadaşlar.Sizler için bu modellerden birden fazla bayana ve renge ait saç resimlerini koyduk.Beğendiğiniz modeli yaptırabilirsiniz..

Orta Kesilmiş Saç Modelleri ,Orta Kesilmiş Saç Modası ,Orta Kesilmiş Saç Modelleri Trendleri Ne uzun ne kısa, en çok tutulan orta boylarda kesilmiş saç

 

Orta Kesilmiş Saç Modası
Orta Kesilmiş Saç Modelleri Trendleri

Ne uzun ne kısa, en çok tutulan orta boylarda kesilmiş saç modelleri trendleri.

Yeni trend saç modellerinde en çok çekicilik ve güçlülük ön planda tutulmuş. En güncel modelleri sizlerle olucak.

2012 yılının trendleri Katlı Orta Saç Modelleri olarak biliniyor. Bilindiği üzere katlı kesimlerin saçlara hacim kattığı kanıtlanmıştır. Hacimli saçlara sahip olmak isterseniz sizlerde katlı kesimleri tercih etmelisiniz. ince telli veya az saç teline sahip iseniz katlı kestirerek hacimli gösterir saçlarınızı daha fazla görünmesini sağlayabilirsiniz.

Orta Saçlarda Asimetrik Kesimlerin Büyüsü
Saçlarınızda fark yaratmak istiyorsanız çeşitli farklı kesimleri uygulamanız doğru bir işlem olabilir. Örnek verecek olursak asimetrik farklı tarzlar deneyebilirsiniz.

Orta Boy Saç Modelleri için Kış Renkleri
Kış mevsimi için ten renginizinde uygun olması durumunda kızıl, patlıcan moru, kestane, koyu kahve tonları, kumral tonları gibi renklerin daha sık kullanıldığını görmekteyiz.









Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!