2012 Modern Banyo Dekorasyonu Nasıl Olmalı

Kategori: Banyo - Bu yazı 1.374 kez okunduYorum Yazın
2012 Modern Banyo Dekorasyonu Nasıl Olmalı

Modern banyo dekorasyonu şöyle olmalı dersek yalan olur .Bunun için karar verirken evimizin şekli büyüklüğü çok önemlidir.Modern banyo dekorasyonu için öncelikle ne istediğiniziiyi düşünmelisiniz.Göze hitap eden tasarımmı yoksa işlevsel bir tasarım mı olmalıdır?

Banyoda kullanacağınız renklerin geneli açık renkli olması sizin açınızdan daha kolay temizlenmesini sağlar.Aynı zamanda ferah bir ortam elde etmenize yardımcı olur.Şayet daha kapalı ve mat renkler istiyorsanız bunları aksesuarlarda tamamlarsanız daha şık bir ortam yakalayabilirsiniz.

Eğer banyonuzda alan sorunu varsa kullanacağınız aksesuarlarda ona göre olmalı. Mesela aynanız ayaklı olmasından ziyade duvara monte edilmiş bir şekilde olursa hem alandan tassaruf etmiş olursunuz hem de şıklık yakalayabilirsiniz.

Banyoda eskiden kalmış dolabınız varsa bunu atmak yerine eskitme yöntemiyle daha şık ve zarif bir hava yakalayabilirsiniz.

Havlularınızı veya bornozlarınızı yerine koymak için küçük bir dolap duvara monte edebilir ya da alan sorunuz yoksa ayaklı bir dolap alabilrsiniz. Bu sayede banyonuz daha toplu ve düzenli olur.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!