2011 Çocuk Modası

Kategori: Bebek ve Çocuk Modası - Bu yazı 509 kez okunduYorum Yazın
2011 Çocuk Modası

Aktüel Kadın 2011 yılının çocuk modası hakkında araştırmalar yaptı ve yabancı ünlülerin düşüncelerini yazdı. Sizde bu makaleyi okuyun ve öğrenin!

Eskiden anne babalar birbirlerine en elma yanaklı çocuk benim çocuğum diye hava atardı. Şimdilerde ise işler biraz değişti. Artık yeni moda “stil sahibi” bir çocuğunuz olması. Bunda Hollywood ünlülerinin payı büyük. İşte şimdiden minyatür stilleriyle Dünyayı çalkalayan Hollywood çocukları…

Willow Smith

Will Smith’in yetenek kumkuması kızı Willow yaratıcı ve ilginç tarzıyla dikkat çekiyor. Whip My Hair adlı şarkısıyla müzik dünyasına sağlam bir adım atan Willow’un favorisi neon renkler, hayvan desenleri ve geniş omuzlar. Geleceğin Rihanna’sı olarak gösterilen Willow, şarkıcı sıfatının yanına bir de stil ikonunu eklemeye hazırlanıyor.

Suri Cruise

Tüm dünyanın gözleri önünde büyüyen Tom Cruise ve Katie Holmes çiftinin kızları Suri, minik bir hanımefendi. Kabarık elbiseleri, süslü taçları ve topuklu ayakkabıları yüzünden pek çok ebeveynin tepkisini toplayan Suri, küçük bir prensesi andırıyor.

Kingston Rossdale

Bu aralar Willow Smith kadar dikkat çeken bir isim varsa o da Kingston Rossdale. Gwen Stefani ve Gavin Rossdale gibi stil sahibi bir çiftin çocuğu olan Kingston, punk stili, röfleli saçları ve rengarenk ojeleriyle şehrin en havalı çocuğu unvanını hak ediyor!

Violet Anne Affleck

Ben Affleck ve Jennifer Garner çiftinin şirinlik muskası kızları Violet Anne Afleck dünyanın en çok takip edilen çocuk yıldızlarından biri. Kimi zaman salaş bir jeanle yaramazlık yaparken, kimi zaman da puantiyeli elbisesiyle elindeki pamuk şekeri yemeye çalışırken görüntülenen Violet, kusursuz güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

Erkek çocuğunuz için stil önerileri

*Erkek çocuk mavi giyer mitine takılıp kalmayın. Bu yaz büyükler arasında da çok moda olan neon renklere şans verin.

*Jean gömleklerin rahatlığını keşfedin. Oğlunuz kanvas pantolonun üzerine giyeceği jean gömlekle hem çok şık hem de çok rahat olacak.

*Ayak sağlığına uygun ayakkabılar seçerken tarzını göz ardı etmeyin. İkon markaların çocuklar için hazırladığı ayakkabı koleksiyonlarından ilham alın.

*Güneş artık eskisi gibi değil. Çocuğunuzu güneşin zararlı ışınlarından korumak için rengarenk şapkalarla dost olmasını sağlayın.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!