2011-2012 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

Kategori: Makyaj - Bu yazı 481 kez okunduYorum Yazın
2011-2012 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

2011-2012 yılının makyaj trendleri ve makyaj yapımında dikkat edilmesi gereken doğru malzemeler.

Harper’s Bazaar dergisi, kış aylarının en çok istenen iki yüzünü kolayca yaratmak için tüyolar verdi. İhtiyacınız olan tek şey doğru malzemeler…

ÇARPICI ETKİ

DUMANLI BAKIŞLAR

Kim demiş dumanlı bakışlar sadece gri ve siyah tonlarda olmalıdır diye. Bu görünümü yaratmanın en modern yolu; koyu morlar, gece mavileri ve çikolata renkleri kullanmak. Bu tonlar daha zengin ve daha sıcak bir etki yaratır.

MÜKEMMEL OJE RENGİ

Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların klasiği olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dikkat etmeniz gereken tek şey tırnaklarınızın kısa olması. Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların klasiği olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dikkat etmen

EN GÜZEL KIRMIZILAR

Kırmızı ruj sürmeyi beceremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte size basit ama etkili bir tüyo: Dudak hattınızın çevresini kapatıcı ile çerçeveleyin, ardından bu hattın üzerine toz pudra sürün. Bu basit teknik, rujunuzun dudaklarınızın dışına taşmasını ve dağılmasını önleyecektir

DOĞALA DÖNÜŞ

DAHACANLI GÖZLER

Nötr renkli, pırıltılı bir göz farı daha canlı ve parlak bakışlara kavuşmanın en pratik yoludur. Etkili bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de ten rengi kalem çekebilirsiniz.

TENRENGİ DUDAKLAR

Dudaklarınızda nötr bir görünüm yaratmak için pembemsi veya açık şeftali tonunda bir ruj kullanın. Hafif bir parlaklık dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

2011-2012 Sonbahar Kış makyaj trendleri belli oldu. Bakalım, yeni sezonun makyajı nasıl?

Yeni sezon makyaj trendlerinde gözümüze ilk çarpan dudaklar oldu. Dudaklar çok belirgin, dikkat çekici ve seksi… Aslında bu sezon makyaj trendleri iddialı olduğu kadar da basit.

Çıplak makyaj

Yine çıplak makyaj trendi. Hızlı, kolay, doğal ve taze görünen çıplak makyaj, yeni sezonda ön planda.

Burada asıl zorluk çıplak makyaj oluşturmak için doğal güzelliği vurgulamak. Cildiniz kusursuz görünmeli, elmacık kemikleriniz belirginleşmeli, gözlerinizde rimel olmalı… Dudaklar ise şeffaf.

Vampir dudaklar
Yeni sezon makyajı oldukça çelişkili, değil mi? Bir tarafta çıplak makyaj bir tarafta vampirella dudaklar!

Bordo ve kırmızı dudaklar, kusursuz bir cilt ile birleşiyor…

Kalın kaşlar

Doğallık, bu sezon geçit töreni yapıyor. Çocuksu, kalın kaşlar geri geldi. İnce dudaklara veda öpücüğü verin!

Dumanlı göz makyajı

Dumanlı gözler her sezonun vazgeçilmezi ama bu sezon dumanlı göz makyajında farklı renkler var. Özellikle füme ve leylak tonlarını kullanacağız. Klasik renklerden uzaklaşıp, gözlerimizi renklendiriyoruz.

Eyeliner

Çizgiler, çizgiler ve yine çizgiler … Dramatik bir görünüm için eyeliner şart! İnce ya da kalın, farketmez. Tercih sizin.


Aktuel Kadin

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!