İNGİLİZCE TERCÜME BÜROSU VE ÇALIŞMA KOŞULLARI

Kategori: Bilgi Bölümü / Bültenler - Bu yazı 69 kez okunduYorum Yazın
İNGİLİZCE TERCÜME BÜROSU VE ÇALIŞMA KOŞULLARI

&İngilizce tercüme bürosu olarak sektörde çok uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. İngilizce dilinin hayatımızdaki kapladığı yer artık göz ardı edilemez. İş yerlerinde iş başvurusu yaparken İngilizce dili şart koşulurken yanına yabancı dil sorulmaktadır. Yani İngilizce konuşmak artık normal gibi görülmelidir. Bu durum sadece iş hayatında değil normal yaşam, sanat, sağlık ve akademik gibi konularda da gereklilik getirmektedir. Büro olarak İngilizce çevirilerimizi alanlarında uzman ana dili İngilizce olan kişilerle çalışmaktayız. Tercümen sayımız oldukça fazla olduğu için talep edilen çeviri işlerinin hepsine çok kısa sürede yanıt vermekteyiz. Ayrıca tercüme hizmetlerimizin yanı sıra toplantı, konferans ve özel durumlarda canlı tercüman desteği vermekteyiz. imgetercüme.com/ingilizce-tercume adresinden daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

İNGİLİZCE TERCÜME HİZMETLERİMİZ

 

İngilizce tercüme bürosu olarak yeni çalışma standardı ile müşterilerimize avantaj sağladık. Yeni çalışma koşulumuz online tercüme hizmetidir. Bu hizmetimiz ile istediğiniz her saat tercüme isteğinde bulunabilirsiniz. Çalışma saatleri ve bayram tatili gibi sorunlar ortadan kalktı. Önemli evraklarınızın tercümesi için beklemenize gerek kalmadı. Yaptığımız tercümeler arasında yeminli tercüme, noter onaylı, sözlü tercüme, simültane tercüme ve çapraz tercüme gibi tercüme hizmetleri alanlarında faaliyet göstermekteyiz. İş alanında ani toplantı ve konferans durumlarında gerekli olan bütün ekipmanları ve tercüman isteğinizi anında karşılamaktayız. Sizlerin toplantıda yapılacak olan tercüme konusu için hazırlık yapmasına gerek yok. Biz bütün gerekli olan hazırlıkları yapmaktayız. imgetercüme.com/ingilizce-tercüme adresimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

ONLİNE TERCÜME HİZMETİMİZ

 

İngilizce tercüme bürosu çalışma saatlerimiz dışında bizlere ulaşabilmeniz ve tercüme işlerinizi yaptırabilmeniz için yeni bir çalışma sistemi oluşturduk. Bu sistem sayesinde müşterilerimiz ihtiyaç duydukları her bize ulaşabilmektedir. Hatta online olarak çeviri fiyatı da alabilmektedirler. https://www.imgetercume.com/ingilizce-tercume adresinden, whatsapp hattından, online olarak, mail yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz. Tercüme yaptırmak isteyen müşterilerimiz için uygun olan iletişim kurma yoluyla bizlere kolaylık ulaşıp tercümeler yaptırabilir ve ya detaylı bilgiler alabilirsiniz. Acele tercüme yapılması gereken evraklar için hızlı tercüme seçeneğimiz de bulunmaktadır. Bu tercih ile evraklarınızı beklemeden tercüme ettirebilir ve gerekli olan yerde tam zamanında kullanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!