Avene Güneş Serisi

Kategori: Güzellik - Bu yazı 155 kez okunduYorum Yazın
Avene Güneş Serisi

Mevsim değişiklikleri, hava koşullarını etkilerken aynı zamanda cilt üzerinde de olumsuz etkiler yaratmaktadır. Cilt bariyerlerini savunmasız bırakan güneş ışınları, soğuk havalarda da etkisini göstermeye devam eder. Bu durumda alerjik reaksiyonlar meydana gelir. Vücudun belirli bölgelerinde oluşan kabarıklık, tahriş, kızarıklık gibi problemler gözlenir. Bu problemlerin giderilmesi için düzenli olarak bakım yapılması gerekmektedir.

Güneşin zararlı ultraviyole ışınları cildin yapısına zarar verir. Cilt lekelenmelerine zemin hazırlar. Bu durumlara neden olan diğer etmenlerde; hava kirliliği, toz, beslenme düzensizlikleri ve erken yaşlanma belirtileridir. Dış etmenlerden korunmak adına düzenli olarak cilt bakımı yapmak oldukça önemlidir. Eksiksiz bir biçimde yapılan bakım cildin görünümünü kusursuz bir hale getirir.

Yaz aylarında dışarı çıkarken veya güneşlenirken kullanılması gereken koruyucular dikkatlice ve özenle seçilmelidir. Dermokozmetik markalar içerisinde yer alan Avene, birbirinden farklı etkilere sahip koruyucu ürünler geliştirmektedir. Tüm ciltlerin kullanımına uygun, suya dayanıklı, parfüm içermeyen güneş kremleri cildin hasar görmesine engel olarak koruma altına alır. Klinik araştırmalardan ve dermatolojik testlerden başarıyla geçmiştir. Özel olarak geliştirilmiş formülleri sayesinde Avene güneş kremi kullananların beğenisini kazanmıştır. Avene güneş ürünlerini dermokozmetika adresinden inceleyebilirsiniz.

Avene emülsion spf 50 güneş koruyucu, yüksek koruma faktörü sayesinde cilt tabakasını mükemmel bir şekilde korur. Karma ve yağlı cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Özellikle hassas yapıya sahip tüm ciltler tarafından da uygulanabilmektedir. Uzun süreli koruma sağlamaktadır. Dışarı çıkmadan yaklaşık yarım saat öncesinden tüm vücuda sürülmelidir. Cilt toleransını eşitlemeye yardım eder.  Kalıcı izlerin zamanla azalmasını sağlar. Erken yaşlanma belirtileri; ince çizgilerin dolgunlaşmasını sağlar. Avene emülsion spf 50 güneş koruyucu içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde izlerin giderilmesine yardımcı olur. Paraben içermez. Kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!