Pembe Elbise Modelleri 2016

Kategori: Moda Haberleri - Bu yazı 4.555 kez okunduYorum Yazın
Pembe Elbise Modelleri 2016

Pembe renk bayanlar için her zaman ilgi çekici bir renk olur iken hem gündelik hayatınızda hem de özel günlerde giyeceğiniz elbiseleri pembe renk ile tercih edebilirsiniz. 2015 yılında tercih edilecek olan pembe renkli elbiselerden ilki ise mini elbiseler. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edilecek olan mini elbiseler oldukça dikkat çekici ve zarif olmanıza yardımcı olacak. 2015 pembe renkli mini elbiseleri özellikle katılacağınız özel günlerde çok fazla tercih edebileceğiniz modeller arasında. Dikkat çekmenizi sağlayacak olan pembe mini elbise modelleri 2015 yılında uygun fiyatları ile de tercih edilecek. Hemen hemen her mağazada yer alacak olan pembe mini elbiseler 90 lira ile 200 lira arasında rakamlara sahip olacak.

2015 pembe renk elbiseler arasında balık elbiselerde yer alıyor. Yine özel günlerde tercih edilecek olan balık elbiseler pembe renkler ile daha güzel ve çekici bir hal alır iken aynı zamanda tam balık ve yarım balık çeşitleri ile her bayana hitap edecek. Giyim mağazalarında vitrinleri süsleyen pembe balık elbise modelleri 99 lira ile 300 lira arasında uygun fiyatlara sahip olacak.

Pembe elbiseler arasında tercih edilecek bir diğer dikkat çekici model ise çiçek desenli elbiseler. Hem renkleri hem de çeşitli çiçeklerin süsleyerek hazırlandığı bu elbise modelleri hem günlük hayatınızda hem de özel gün ve gecelerde tercih edilecek. Çiçek desenli pembe elbiseler 49 lira ile 199 lira arasında değişecek.


Elif YÜKSEL

Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!

Pembe Elbise Modelleri 2016 (4 Yorum)

Yorum Yaz

  1. Special dedi ki:

    Mstar’da ki kıyafetime ne kadar da benziyor :O

  2. yoonseah dedi ki:

    MStar mükemmel

  3. yoonseah dedi ki:

    Mstar kıyafetleri harikaaa

  4. yoonseah dedi ki:

    Herkesi Mstar’a bekliyorum